Categories:

Proveïdors

Cap proveïdor

PrestaShop


Aquests són els Termes i Condicions que regulen la relació contractual d'adquisició de productes que José López Grané, amb DNI 36511222X ofereix a la seva botiga Online (www.canrieraonline.cat) d’aquí en endavant, Can Riera.

Els Termes i condicions de venda descrits a continuació, regeixen exclusivament les relacions contractuals entre tots els usuaris de Can Riera (d'aquí en endavant el "Client”).

1. OBJECTE

1.1. L'objecte dels presents Termes i Condicions de compra és el subministrament per part de Can Riera dels productes oferts a la seva botiga online, a canvi d'una prestació econòmica. 

1.2. Accedint al nostre portal web, el Client es compromet a respectar els Termes i Condicions, així com les normes d'utilització que consten en tals Termes i Condicions.

2. ENTRADA EN VIGOR

2.1. Aquests Termes i Condicions, junt amb la confirmació de la comanda, constitueixen el contracte entre Can Riera i el Client per al subministrament de productes. No seran d'aplicació caps altres Termes i Condicions.

2.2. S'entendrà que el Client està d'acord amb les condicions generals que es contenen a aquest text, des del moment que accepta, declara haver llegit i està d'acord amb aquests Termes i Condicions.

3. FER UNA COMANDA

3.1. Per poder fer una comanda, el Client haurà de tenir 18 anys com a mínim.3.2. El Client haurà d'omplir el formulari amb les seves dades personals i que es troba a la nostra botiga online (disponible 24h al dia, els 365 dies a l'any), un cop hagi accedit a la pàgina i clicant al botó “Pagar”. 3.3. Quan el Client faci la seva comanda, li enviarem un número de comanda a través de correu electrònic. 

3.4. Després d'haver rebut la seva comanda, es pactarà per telèfon, amb el Client, el dia i hora d’entrega d’aquesta.3.5. El client podrà cancel·lar la comanda en qualsevol moment i sense cap cost addicional, sempre que no s'hagi iniciat el transport de la comanda. Si el paquet ja ha sortit de la nostra botiga física, el Client podrà rebutjar-lo en el moment de l'entrega. 

3.6. La disponibilitat dels productes de la web canvia constantment i reflecteix la situació en temps real. Afegir un article a la cistella de compra no garanteix que quedi reservat per al client, ja que altres clients poden haver-lo comprat mentre estava navegant per la web. En el moment que s'ha completat el procés de pagament, el producte queda reservat per al client.

4. ENTREGA DELS PRODUCTES

4.1. Nosaltres li subministrarem els productes indicats a la confirmació de la comanda, segons els presents Termes i Condicions.

5. INFORMACIÓ SOBRE ELS PRODUCTES

5.1. Donem molta importància en relació a la informació que oferim sobre les característiques essencials dels productes a través de descripcions tècniques que provenen dels nostres proveïdors i fabricants, i fotografies que il·lustren els productes. Tota aquesta informació es proporciona dins del límit de la tècnica i respectant els millors estàndards del mercat.

6. PREUS

6.1. El preu de cada producte vindrà determinat clarament a la pàgina web. El preu i les condicions dels productes oferts, podran variar, però en qualsevol cas sempre regiran per al Client el preu i les condicions que hi havia quan va fer la comanda. 

6.2. Ens reservem el dret a cobrar la comanda des del moment de la seva recepció. 

6.3. Tots els preus inclouen l'IVA.

6.4. Les despeses d'enviament no estan indicades als preus dels productes. Les despeses del servei d'enviament van a càrrec del Client i s'afegiran al total de l'import dels productes seleccionats. El client pot consultar les despeses d'enviament a la cistella de compra, abans de confirmar la comanda i abans de finalitzar el procés de contractació. 6.5. El càlcul de les despeses d'enviament depenen de la zona d’enviament i la distància del destí respecte a la nostra botiga física.

7. DISPONIBILITAT

7.1. S'ha de tenir en compte que les comandes s'envairan dins dels límits d'estoc disponibles. Si un dels productes comprats no estigues en estoc, ens comprometem trucar per telèfon al Client al més aviat possible (a partir de la data en què va fer la comanda) per comunicar-li el termini en què podrem enviar els seus productes. En cas que no estigués interessat a esperar, podrà demanar la devolució dels imports que hagi pagat per tal article.


8. PAGAMENT DELS PRODUCTES

8.1. Can Riera posa a la teva disposició el pagament amb targeta de crèdit o dèbit:8.2. La comanda no podrà gestionar-se fins que el pagament no hagi estat autoritzat per part de l'entitat bancària.

8.3. El pagament en línia amb targeta de crèdit es fa a través del sistema de seguretat SSL (Secure Socket Layer) que codifica les teves dades bancàries quan són transmeses per internet. Per motius de seguretat, Can Riera verifica totes les comandes pagades a través de targeta de crèdit. Accepten targetes American Express, Maestro i qualsevol Visa i Mastercard donades d'alta al sistema de pagament segur Verified By Visa.

9. ENTREGA DELS PRODUCTES

9.1 Enviarem al Client els productes a l'adreça d'entrega que consti al formulari de dades personals.9.2. A la pàgina web, concretament a la cistella de compra, s'indica l'import de les despeses d'enviament, abans de realitzar la compra.9.3. El termini d'entrega de la comanda serà d’un màxim de 72h, a no ser que el Client especifiqui el contrari durant la trucada telefònica on es pactarà la data y hora d’entrega.

10. EL DRET A LA DEVOLUCIÓ I REVOCACIÓ DELS PRODUCTES

10.1. Can Riera no accepta la devolució de productes orgànics no envasats. En el cas que un producte orgànic no envasat estigui en mal estat, no sigui apte pel consum o no agradi al Client, es negociarà un bescanvi sempre que el Client presenti el producte a la nostra botiga física o en el moment de l’entrega d’una altra comanda.10.2. Durant la negociació, Can Riera tindrà en compte l’estat del producte per valorar si es realitza o no el bescanvi. La negociació, en cap cas és garantia de la realització del bescanvi, i Can Riera es reserva el dret de negar-se a fer-lo si es considera que el producte reuneix les condicions necessàries per a ser consumit sense risc.

10.3. En cas de bescanvi, Can Riera oferirà gratuïtament un producte nou de la mateixa naturalesa que el bescanviat. No necessàriament haurà de tenir les mateixes dimensions i/o característiques físiques.

10.4. Sí s’admetran les devolucions de productes envasats si reuneixen les següents condicions:
- El Client pot presentar el producte a la nostra botiga física o en el moment de l’entrega d’una altra comanda.
- El producte no ha estat obert o consumit, totalment o parcialment.
- El producte és dins de les dates que el fabricant recomana per al seu consum (no està caducat).

10.5. En cas de realitzar una devolució, Can Riera retornarà els diners amb el mateix mètode de pagament amb el qual es va realitzar la comanda.

10.6. El client té dret a demanar un bescanvi en lloc d’una devolució en el cas dels productes envasats.

11. SERVEI POST-VENDA

Si vols parlar amb el nosaltres, pots fer-ho:- Trucant-nos al 610 677 907 de dilluns a divendres, de 8:00 a 20:30h o dissabtes de 8:00 a 15:00h.- Escriure'ns a canrieraonline@gmail.com


- Utilitzant qualsevol de les xarxes socials on Can Riera és present.

12. OBLIGACIONS DE CAN RIERA I DEL CLIENT

12.1. Can Riera es compromet a posar a disposició del Client tota la informació necessària sobre els productes que ofereix, així com informació sobre les comandes. Can Riera no es fa responsable de la no execució de les presents condicions en cas de força major i en cas de falta del Client o d'un fet imprevisible per part d'una persona aliena al contracte.12.2. El Client es compromet a omplir els formularis de comandes i els seus camps segons les instruccions indicades. Can Riera protegirà les seves dades segons la llei. El Client també es compromet a abonar el preu del producte, amb els impostos corresponents i les despeses d'enviament.12.3. Li recordem que és aconsellable que guardi una còpia de les dades de la seva compra. Can Riera no es responsabilitza de qualsevol perduda de dades, arxius o, en general, de qualsevol dany que resulti d'un error de còpia de seguretat per part del Client de les dades contingudes en els productes adquirits.12.4. Can Riera no es fa responsable de les conseqüències que poguessin resultar de la utilització inadequada dels productes venuts a les seves botigues Online.

13. PROTECCIÓ DE DADES PERSONALS

13.1. Les dades personals que el Client ha de facilitar-nos són indispensables per a l'enviament de les comandes i redacció de factures. La falta d'aquestes dades comportarà l'anul·lació automàtica de la comanda. Al registrar-se a la pàgina, el Client es compromet a proporcionar-nos dades personals vàlides, dades que permetin la prestació del servei per part de Can Riera i la correcta identificació del Client registrat, així com l'enviament d'informació i publicitat dels diferents productes i ofertes que Can Riera pugui tenir a la seva pàgina web.

14. PROPIETAT INTEL·LECTUAL

14.1. Tots els continguts de la botiga online de Can Riera (il·lustracions, textos, denominacions, marques pròpies, imatges, etc.) són propietat de Can Riera. Les marques de tercers són propietat dels seus titulars. Tota reproducció parcial o total dels continguts, a través de qualsevol procediment i en qualsevol suport està subjecte a l'autorització prèvia i expressa de Can Riera o dels titulars dels drets, en tal cas. 14.2. Can Riera no es responsabilitza del mal ús que es facin dels continguts de les pàgines web, sent exclusiva responsabilitat de l'usuari que accedeixi a tals continguts o els utilitzi.14.3. Can Riera no assumeix cap responsabilitat per la informació continguda a la pàgina web de tercers a la qual es pugui accedir a través d'enllaços o buscadors de les pàgines web. La presència d'enllaços en les pàgines web té una finalitat merament informativa, i en cap cas suposa suggeriment, invitació o recomanació de tals enllaços.


15. ENLLAÇOS AMB TERCERS

15.1. Existeix la possibilitat de compartir continguts o qualsevol tipus d'informació a través de xarxes socials com Twitter, Facebook o altres aplicacions, quedant sotmesa tal activitat a les condicions d'ús i registre expressament establertes per aquestes plataformes, online, sense que Can Riera assumeixi cap responsabilitat directa o indirecta pels continguts publicats en elles pels usuaris. 15.2. En aquests casos, s'haurà de tenir en compte que al accedir a tals xarxes socials, estàs sortint de la pàgina web de la botiga, per accedir a un entorn no controlat per Can Riera. En conseqüència, Can Riera no assumirà cap responsabilitat per les possibles vulneracions a la seguretat de tals entorns.15.3. Can Riera declina tota responsabilitat que es derivi de l'intercanvi d'informació entre Usuaris a través de la pàgina Web. La responsabilitat de la difusió de dades i de les manifestacions difoses a la seva pàgina web, correspon en tot cas a qui les realitzin.
Carret   Recuperar una comanda

Cap producte

compra mínima de 20€ per a enviament a domicili
0,00 € Total

Compra-ho

Pagament amb targeta

Pots pagar amb Visa i Mastercard
Pagament segur
T'ho portem a casa

1. El teu mòbil t'obrirà una fitxa de nou contacte. Desa'l

2. Obre el Whatsapp i busca el contacte "Can Riera"

D'ACORD