Categories:

Proveïdors

Cap proveïdor

PrestaShop
Bossa de 2kg de taronges per suc Veure sencer

Bossa de 2kg de taronges per suc

Aquestes taronges són de mida petita. Són les més adients per fer suc de taronja però també es poden consumir com a taronges de taula. Les taronges són riques en vitamina C.

Més detalls

2,90 € / unitat

Escriviu el vostre comentari

Bossa de 2kg de taronges per suc

Bossa de 2kg de taronges per suc

Aquestes taronges són de mida petita. Són les més adients per fer suc de taronja però també es poden consumir com a taronges de taula. Les taronges són riques en vitamina C.

Escriviu el vostre comentari

Aquestes taronges són de mida petita, les més adequades si es vol fer el millor suc de taronja. A Can Riera apostem per buscar els millors productes i en aquest cas hem optat per la que és la millor varietat de taronges per suc al confortable format de 2 kg. El poder apropar als nostres clients el sabor i la qualitat d'aquestes taronges és tot un orgull. No ens oblidem que la taronja és el fruit que més s'explota després del raïm en tot el planeta.

>Quines característiques tenen les taronges per suc?

Al nostre país es produeixen taronges que després tenen diferents usos, des dels que són consumits per postres i taula, fins a les més sucoses per destinar al suc. A Espanya s'exporten taronges a tot el continent europeu, sent el setè país del món en la producció de taronges d'elevada qualitat. Molts tipus de taronges es produeixen en tots els continents, però no totes valen per a suc de taronja. Si vols seleccionar la millor varietat, el millor és conèixer una mica més les seves característiques, per així distingir-les de manera senzilla.

El suc és important per a la dieta mediterrània

Beure suc és molt important per a la dieta mediterrània a causa del seu alt valor energètic. Si beus en concret suc de taronja comptes com a aliat amb la vitamina C per lluitar contra les astènies de tardor i primavera, a més de recarregar energia. Has de saber que el matí és el moment en què el suc té més efecte en l'organisme, sempre que siguin taronges fresques i naturals. Prendre un got de suc a l'esmorzar ens dóna vitalitat per començar el dia i ajuda a prevenir l’acció dels agents externs als que el nostre organisme es veu exposat tot el dia.

Saber-ne més


Carret   Recuperar una comanda

Cap producte

compra mínima de 20€ per a enviament a domicili
0,00 € Total

Compra-ho

Pagament amb targeta

Pots pagar amb Visa i Mastercard
Pagament segur
T'ho portem a casa
🎄🎁 Descobreix els nostres productes de Nadal, artesans i de qualitat    

Fes-hi un cop d'ull

1. El teu mòbil t'obrirà una fitxa de nou contacte. Desa'l

2. Obre el Whatsapp i busca el contacte "Can Riera"

D'ACORD