
- Esborrar aquest producte dels meus favorits
- Afegir aquest producte als meus favorits
- Imprimir
Taronja de taula
Perfecta com a taronja de taula. És una de les millors taronges que hi ha al mercat. El seu origen, durant la temporada alta és del País Valencià. Fora de temporada, a l’estiu i a la tardor és d’importació, de Sud-àfrica o del Brasil. El seu calibratge és el número 3, la més mitjana. La varietat de taronja varia segons el mes
12 productes relacionats
Perfecta com taronja de taula. És una de les millors taronges que hi ha al mercat i que et servim a Can Riera. Comptem amb unes taronges de taula que són el complement ideal per a qualsevol àpat. Entre els seus principals avantatges està que són senzilles de pelar i amb un gust d'allò més exquisit. El valor nutritiu que tenen destaca pel seu alt contingut en vitamina C, àcid fòlic, minerals i oligoelements (potassi, magnesi, fòsfor i calci fonamentalment), així com fibra, carotenoides i antioxidants. El contingut en fibra de la taronja de taula aconsegueix que els sucres s'absorbeixin de manera més lenta que en suc de taronja. Comptem amb unes taronges de taula que han madurat de manera natural a l'arbre i les pots tenir del camp a casa teva. Així de còmode!
Una font de salut, la taronja de taula
Segur que notaràs la gran frescor amb què compta, així com totes les propietats vitamíniques, com si fossin acabades de collir. Això fa que hagis de ser conscient que pots adquirir unes taronges de taula de molt bona qualitat. Les taronges de taula per ser realment bones han de ser ben dolços. Un cop pelades, és possible prendre-la com fruita de taula, tallades i amb sucre per postres, melmelades, gelats, pastissos o còctels. Els sucs de taronja són de molt senzilla digestió i altament rics en substàncies nutritives. De la mateixa manera, tant la taronja sencera com el suc és possible usar-lo en infinitat de cuines internacionals per acompanyar molts plats. Les melmelades, compotes o els xarops de taronja has de saber que tenen un alt poder nutritiu. Encara que la cocció faci que es destrueixin totes les vitamines, bona part de les sals minerals i la totalitat de les proteïnes, sí que es conserven els greixos i els hidrats de carboni.
Seguiu-nos