Categories:

Proveïdors

Cap proveïdor

PrestaShop
Mandarina Veure sencer

Mandarina

Sucoses, dolces i amb un punt lleugerament àcid. Fins al mes d’abril és la millor època per consumir-les. Actualment son d'importació (Sudàfrica).

Més detalls

0,36 € / unitat

12 productes relacionats

Escriviu el vostre comentari

Mandarina

Mandarina

Sucoses, dolces i amb un punt lleugerament àcid. Fins al mes d’abril és la millor època per consumir-les. Actualment son d'importació (Sudàfrica).

Escriviu el vostre comentari

Estem parlant d'una fruita realment sucosa i que destaca per tenir un punt lleugerament àcid. La millor època per gaudir-les és fins a finals d'abril. A Can Riera ens ocupem de la millor selecció de mandarines perquè quan arribin a la teva taula tinguin la mateixa qualitat que tindrien si les estiguessis degustant a la zona de la qual provenen.

La mandarina i les seves interessants propietats

De la mateixa manera que amb altres fruites com la taronja i el kiwi, aquesta és una de les fruites que major índex de la vitamina C tenen. Aquesta vitamina enforteix tot el nostre sistema immunològic i fa possible que estiguem menys exposats a processos virals com refredats o grips. Destaca també per tenir un alt contingut en potassi, un dels elements més importants per poder tenir uns ossos sans i forts. Igualment, també són importants per a la síntesi dels músculs, aportant equilibri osmòtic.

La importància de l'àcid fòlic i els carotens

No podem oblidar-nos tampoc de la gran quantitat d'àcid fòlic i carotens amb què compten. L'àcid fòlic, és indispensable en una dieta que vulgui ser sana i equilibrada. Aquest és un nutrient fonamental per produir més glòbuls vermells, que són els que s'encarreguen del transport de tot l'oxigen a través de l'organisme.
Els carotens compten amb una funció antioxidant que s'encarrega de bloquejar l'aparició dels anomenats radicals lliures als quals solem estar tan exposats quan bevem alcohol o fumem un cigarret.
A Can Riera sabem de la importància que una bona fruita té per a la nostra salut i per això, busquem en els millors proveïdors; per a rebre el millor producte i en condicions de ser servit a taula. Les mandarines són una font de salut i a la vegada pots gaudir menjant-ne!

Saber-ne més


Carret   Recuperar una comanda

Cap producte

compra mínima de 20€ per a enviament a domicili
0,00 € Total

Compra-ho

Pagament amb targeta

Pots pagar amb Visa i Mastercard
Pagament segur
T'ho portem a casa

1. El teu mòbil t'obrirà una fitxa de nou contacte. Desa'l

2. Obre el Whatsapp i busca el contacte "Can Riera"

D'ACORD