Categories:

Proveïdors

Cap proveïdor

PrestaShop
Poma Granny Smith Veure sencer

Poma Granny Smith

Aquesta varietat té la pell de color verd intens. És de carn blanca, molt cruixent, sucosa i amb un gust lleugerament àcid. La poma Granny la podem trobar durant tot l'any.

Més detalls

Aquest producte no està disponible. En tenim molts altres que et podrien agradar

Escriviu el vostre comentari

Poma Granny Smith

Poma Granny Smith

Aquesta varietat té la pell de color verd intens. És de carn blanca, molt cruixent, sucosa i amb un gust lleugerament àcid. La poma Granny la podem trobar durant tot l'any.

Escriviu el vostre comentari

Poma Granny Smith

Les pomes són una de les principals fruites. La varietat Granny Smith és una de les més populars i adequades per a la nostra salut. A Can Riera comptem amb la millor fruita i aquesta varietat no podia faltar. Coneix més sobre la poma Granny Smith Una de les fruites de major consum en el món és la poma. Depenent de la varietat de què es tracti, té una sèrie de formes, colors, textures sabors i olors d'allò més variat. Al cor hi ha les llavors de la pomera, que són de color marró o marró fosc. La pell sol ser, en gairebé totes les varietats, brillant i llisa en tons vermells, verds i daurats, en combinació de dos colors. Els sabors són més o menys àcids i la polpa pot ser sucosa o lleugerament farinosa.

Propietats de la poma Granny Smith

La poma continua sent una fruita d'allò més apreciada. Si parlem des del punt de vista nutritiu és una de les fruites més apreciades. Conté una elevada quantitat de sals minerals, com són el potassi, sodi, calci, magnesi, etc. Entre les seves principals vitamines destaquen l'A, la B i la C. La poma s'encarrega d'activar la secreció de les glàndules salivals i gàstriques, el que facilita la nostra digestió. No podem oblidar que en comptar amb una gran quantitat de cel·lulosa, ajuda al funcionament intestinal i és de gran benefici per lluitar contra el restrenyiment. El seu alt contingut en fòsfor fa que s'enforteixi el nostre sistema nerviós, estimulant el treball cerebral i predisposant al somni tranquil. Una poma que es mengi en dejú és un magnífic depuratiu. A causa del seu alt contingut en pectina, és de gran ajuda a l'organisme per eliminar el colesterol de la sang.

Saber-ne més


Carret   Recuperar una comanda

Cap producte

compra mínima de 15€ per a enviament a domicili
0,00 € Total

Compra-ho

Pagament amb targeta

Pots pagar amb Visa i Mastercard
Pagament segur
T'ho portem a casa

1. El teu mòbil t'obrirà una fitxa de nou contacte. Desa'l

2. Obre el Whatsapp i busca el contacte "Can Riera"

D'ACORD