Benvingut Entrar
Què et ve de gust menjar?
Categories:
Proveïdors
Cap proveïdor
Información
Poblacions on servim
elements: 10 20 50
Ordenar per -- Preu: primer el menor Preu: primer el major Nom del producte: A a la Z Nom del producte: Z a la A Referència: primer el menor Referència: primer el major
Mostrar: 10 20 50 productes per pàgina
Seleccioneu per comparar
Independentment de la varietat de plàtan, sempre seguim el seu procés de maduració i mai es retarda mitjançant el fred. Aquest fet ens permet una maduració correcta amb un sabor i textura adients que a l’hivern, amb el fred, a vegades costa més d’aconseguir-ho.
Sucoses, dolces i amb un punt lleugerament àcid. Fins al mes d’abril és la millor època per consumir-les. Actualment son d'importació (Sudàfrica).
La seva procedència és, segons la temporada, de La Rioja, Segòvia, o de Huelva. En la darrera procedència, cal remarcar, per la seva qualitat, les del poble de Chipiona.
Aquesta varietat, és de mida mitjana. El seu origen és lleidatà o de Sant Pere Pescador i la seva recol·lecció té lloc durant el mes de setembre. És de pell groga, molt dolça i sucosa de menjar, però no és tan cruixent com la Fuji. Ideal per la fruita dels nadons i per coure-les al forn.
Aquesta classe de tomàquet es fa servir per cuinar, i quan és força madur fins i tot es pot sucar...
Actualment, el kiwi europeu és el més adient pel consum. La seva temporada és d’octubre a maig, a diferència del kiwi neozelandès. Són de mida mitjana i d'un color verdós. Té un gust fresc, lleugerament àcid i és una fruita molt rica en vitamina C. És idoni per menjar sol, per posar en una macedònia o per afegir als iogurts.
Tot i ser un producte de primavera i estiu, el podem trobar durant tot l’any, i d’un gran númer...
Aquesta varietat, malgrat la seva aparença externa, ja que té la pell molt tacada, és de carn flonja, no fa grans, és dolça i molt sucosa. Ideal per elaborar la fruita dels nadons. Prové d'Osca i les millors temporades són l’hivern, la tardor i la primavera. .
Aquesta varietat té una aparença externa d'un color lilós clar. Tot i dir-se de Figueres, es conrea majoritàriament a Lleida. La seva millor època és des del mes de juliol fins al maig. En els mesos d'estiu hi ha les varietats “Morisca” i “Babosa”, tan bones o millor, que la de Figueres.
A l’hivern prové de la part d’Almeria, Granada i Múrcia. A l’estiu, en canvi, prové de Cata...
Carret Recuperar una comanda
Cap producte
compra mínima de 20€ per a enviament a domicili 0,00 € Total
Compra-ho
Pagament amb targeta
1. El teu mòbil t'obrirà una fitxa de nou contacte. Desa'l
2. Obre el Whatsapp i busca el contacte "Can Riera"
Seguiu-nos