Categories:

Proveïdors

Cap proveïdor

PrestaShop
Alls secs Veure sencer

Alls secs

El color lilós de la pell dóna nom a la varietat, Morat. Procedeixen de Valencia o de La Mancha i és la varietat d’all més adient per cuinar. El preu és per unitat.

Més detalls

0,69 € / unitat

Escriviu el vostre comentari

Alls secs

Alls secs

El color lilós de la pell dóna nom a la varietat, Morat. Procedeixen de Valencia o de La Mancha i és la varietat d’all més adient per cuinar. El preu és per unitat.

Escriviu el vostre comentari

Els alls secs són indispensables en tota cuina. Can Riera t'ofereix els de millor qualitat, procedents de la Comunitat Valenciana i Castella la Manxa. L'all és una planta d'arrel bulbosa. El seu cap és de forma arrodonida i compta amb una capa grisenca o violàcia que quan es treu deixa una aroma molt penetrant.

Propietats dels alls secs

La medicina russa va demostrar que els alls són de gran utilitat per lluitar contra el virus A i B de la grip. A més, quan patim de mals de coll, si aixafem un o dos grans d'all amb una mica d'aigua i els bevem, són un desinfectant poderós, descongestionant i aclareixen la veu.

Els alls ajuden a baixar la febre i són molt útils a l'hora de prevenir refredats i lluitar contra la tos. A més, s'usen amb gran èxit en la prevenció de la bronquitis. Convé no oblidar que també estimulen el funcionament d'una sèrie d'òrgans i glàndules del nostre cos, com el fetge, pàncrees, tiroides, pituïtària i glàndules suprarenals. També tenen efectes molt beneficiosos a l'hora de lluitar contra la diabetis.

Tot i que el seu origen se situa a l'Àsia Central, tant xinesos com egipcis els utilitzaven des d'èpoques molt antigues. Aquests alimentaven amb alls als esclaus que es dedicaven a construir les piràmides ja que els aportava energia. Al llarg de la història, l'all s'ha usat en gran mesura com a medicament, ja que els soldats durant la Segona Guerra Mundial es tractaven les ferides amb preparats basats en aquest popular condiment.

Pel que fa a l’olor que causa menjar alls crus, el millor és acompanyar-los amb julivert o menjar fulles verd d'api, llepar fulles de menta o closques d'eucaliptus com si d'un caramel es tractés.

Saber-ne més


Carret   Recuperar una comanda

Cap producte

compra mínima de 15€ per a enviament a domicili
0,00 € Total

Compra-ho

Pagament amb targeta

Pots pagar amb Visa i Mastercard
Pagament segur
T'ho portem a casa

1. El teu mòbil t'obrirà una fitxa de nou contacte. Desa'l

2. Obre el Whatsapp i busca el contacte "Can Riera"

D'ACORD