Categories:

Proveïdors

Cap proveïdor

PrestaShop
Alls tendres Veure sencer

Alls tendres

Alls tendres sense grills. Vénen presentats en manats de 6 o 8 plançons. Des de l'hivern fins al mes d’abril és el millor temps pel seu consum.

Més detalls

Aquest producte no està disponible. En tenim molts altres que et podrien agradar

Escriviu el vostre comentari

Alls tendres

Alls tendres

Alls tendres sense grills. Vénen presentats en manats de 6 o 8 plançons. Des de l'hivern fins al mes d’abril és el millor temps pel seu consum.

Escriviu el vostre comentari

A Can Riera comptem amb alls tendres, unes hortalisses que són cultivades durant tot l'any i que tenen una aroma i sabor no tan concentrat com l'all madur, el que dóna un gust més suau als plats en els que s'usa com a ingredient.

La composició és molt semblant a la de l'all, però nutrients i altres substàncies no nutritives no estan tan concentrats en tenir aquets un major contingut en aigua. La part inferior de l’all tendre, el bulb, és de color blanquinós, morat o vermellós i les fulles molt llises i d’un color verd intens. Podem trobar-los al mercat en manats o en safates ja nets i llestos per consumir.

Propietats dels alls tendres

A la cuina aquest tipus d'alls tendres són d'enorme utilitat, podent preparar-se amb ells gran quantitat de receptes, que van des de remenats, a truites, plats a la planxa, tempura, rostits o guisats.L’all tendre és un aliment que pot prevenir una sèrie de malalties cardiovasculars, ja que el seu consum és vasodilatador, és a dir, que disminueix la pressió alhora que millora la circulació de la sang.

La composició a nivell nutricional és bastant semblant a la de l'all, però amb menor concentració pel seu alt contingut en aigua. Compta amb petites quantitats de silici, ferro, sofre, iode, manganès, seleni, vitamines B1, B2, B6 i C.

Compten també amb propietats de tipus diürètic, depuratiu, antisèptic i antibacterià que són àmpliament conegudes. Per aquest motiu, des de temps ben antics s'han utilitzat per tractar diverses malalties. No ho dubtis i anima’t a provar-los!

Saber-ne més


Carret   Recuperar una comanda

Cap producte

compra mínima de 15€ per a enviament a domicili
0,00 € Total

Compra-ho

Pagament amb targeta

Pots pagar amb Visa i Mastercard
Pagament segur
T'ho portem a casa

1. El teu mòbil t'obrirà una fitxa de nou contacte. Desa'l

2. Obre el Whatsapp i busca el contacte "Can Riera"

D'ACORD