Categories:

Proveïdors

Cap proveïdor

PrestaShop
Alls tendres Veure sencer

Alls tendres

Alls tendres sense grills. Vénen presentats en manats de 6 o 8 plançons. Des de l'hivern fins al mes d’abril és el millor temps pel seu consum.

Més detalls

1,25 € / manat

Escriviu el vostre comentari

Alls tendres

Alls tendres

Alls tendres sense grills. Vénen presentats en manats de 6 o 8 plançons. Des de l'hivern fins al mes d’abril és el millor temps pel seu consum.

Escriviu el vostre comentari

A Can Riera comptem amb alls tendres, unes hortalisses que són cultivades durant tot l'any i que tenen una aroma i sabor no tan concentrat com l'all madur, el que dóna un gust més suau als plats en els que s'usa com a ingredient.

La composició és molt semblant a la de l'all, però nutrients i altres substàncies no nutritives no estan tan concentrats en tenir aquets un major contingut en aigua. La part inferior de l’all tendre, el bulb, és de color blanquinós, morat o vermellós i les fulles molt llises i d’un color verd intens. Podem trobar-los al mercat en manats o en safates ja nets i llestos per consumir.

Propietats dels alls tendres

A la cuina aquest tipus d'alls tendres són d'enorme utilitat, podent preparar-se amb ells gran quantitat de receptes, que van des de remenats, a truites, plats a la planxa, tempura, rostits o guisats.L’all tendre és un aliment que pot prevenir una sèrie de malalties cardiovasculars, ja que el seu consum és vasodilatador, és a dir, que disminueix la pressió alhora que millora la circulació de la sang.

La composició a nivell nutricional és bastant semblant a la de l'all, però amb menor concentració pel seu alt contingut en aigua. Compta amb petites quantitats de silici, ferro, sofre, iode, manganès, seleni, vitamines B1, B2, B6 i C.

Compten també amb propietats de tipus diürètic, depuratiu, antisèptic i antibacterià que són àmpliament conegudes. Per aquest motiu, des de temps ben antics s'han utilitzat per tractar diverses malalties. No ho dubtis i anima’t a provar-los!

Saber-ne més


Carret   Recuperar una comanda

Cap producte

compra mínima de 15€ per a enviament a domicili
0,00 € Total

Compra-ho

Pagament amb targeta

Pots pagar amb Visa i Mastercard
Pagament segur
T'ho portem a casa
⚠️ A causa de la forta demanda, el termini d'entrega a domicili pot arribar a superar les 72h. Et trucarem com més aviat millor per concertar l'enviament.

1. El teu mòbil t'obrirà una fitxa de nou contacte. Desa'l

2. Obre el Whatsapp i busca el contacte "Can Riera"

D'ACORD