Categories:

Proveïdors

Cap proveïdor

PrestaShop
Bledes Veure sencer

Bledes

Les bledes són de proximitat, ja que provenen del Baix Llobregat, el Vallès Occidental o del Maresme. La bleda és rica en ferro i vitamina A. També és rica en fibra i sals minerals i s’utilitza molt en règims d’aprimament ja que són diürètiques.

Més detalls

1,35 € / manat

Escriviu el vostre comentari

Bledes

Bledes

Les bledes són de proximitat, ja que provenen del Baix Llobregat, el Vallès Occidental o del Maresme. La bleda és rica en ferro i vitamina A. També és rica en fibra i sals minerals i s’utilitza molt en règims d’aprimament ja que són diürètiques.

Escriviu el vostre comentari

Una verdura que Can Riera porta a la teva taula de zones properes com ara el Baix Llobregat o el Maresme i amb molts més encants dels que et penses. És una de les verdures més antigues que es coneixen, ja que hi ha documents que proven el seu consum des de fa més de 6.000 anys.

El seu origen és a Àsia i ha estat conreada sempre en els països islàmics. A les bledes, se li atribueixen unes propietats higièniques i curatives molt interessants. Aquest aliment és bastant útil quan es vol aconseguir una dieta realment equilibrada, ja que proporciona vitamines i minerals, a més de poques calories i greixos i una elevada quantitat de fibra.

Una verdura amb grans avantatges

S'empra com a planta medicinal a l'hora d'alleujar algunes malalties. Els avantpassats ja en coneixien aquestes propietats i per això eren molt valorades. Des de sempre ha estat present en multitud de guisats o s’usava a l'hora d'acompanyar tubercles i cereals.

Les seves fulles verdes i brillants compten amb pigments amb grans propietats antioxidants, que units a la presència de betacarotè i vitamina C són de gran ajuda per prevenir el càncer. A més d'això, destaca per reforçar els ossos, ja que té molt de calci, cosa molt convenient per a les persones que no consumeixen habitualment productes lactis.

Les bledes són també molt adequades quan es vol aprimar-se ja que sacien la gana amb baixa aportació de calories, de l'ordre de 20 kcal cada 100 grams. Si es bullen, ofeguen o amaneixen amb oli i llimona són un plat lleuger que pot ser part del sopar d'algú que realment busqui perdre pes.

Un altre dels seus grans beneficis és evitar el restrenyiment. Les persones que compten amb dificultats de trànsit intestinal tenen en la bleda un gran aliat gràcies al seu elevat contingut en fibra, poder emol·lient i suavitzant del tracte intestinal.

Ja has pogut veure que la bleda té més encants i propietats de les que creies, no? Doncs no t’ho pensis i tasta les bledes que t'oferim a Can Riera: unes bledes de primera qualitat perquè puguis gaudir de tots els seus beneficis.

Saber-ne més


Carret   Recuperar una comanda

Cap producte

compra mínima de 15€ per a enviament a domicili
0,00 € Total

Compra-ho

Pagament amb targeta

Pots pagar amb Visa i Mastercard
Pagament segur
T'ho portem a casa

1. El teu mòbil t'obrirà una fitxa de nou contacte. Desa'l

2. Obre el Whatsapp i busca el contacte "Can Riera"

D'ACORD