
- Esborrar aquest producte dels meus favorits
- Afegir aquest producte als meus favorits
- Imprimir
Sis cors de cabdells
És la part més tendra del cabdell, el seu cor. Com són petits, vénen presentats en safates de sis unitats. Generalment, es fan servir per confeccionar plats d’entremesos. A l’igual que els cabdells són conrreats a Catalunya i al sud de l’Estat espanyol.
Un dels ingredients que més s’utilitza en les amanides és l'enciam i per això, a Can Riera us oferim els millors cabdells. La temporada natural va de la tardor a la primavera, però es conreen durant tot l'any.
Beneficis dels cabdells per a la nostra salut
Estem davant d'una verdura que es consumeix crua i que té una baixa aportació energètica. Igual que altres verdures, els cabdells no tenen un elevat contingut en proteïnes o greixos, però sí que ens aporten una elevada quantitat de vitamines, minerals o fibra. Són una alternativa d'allò més sana per a totes les persones que vulguin buscar plats amb un baix contingut en calories.
Entre els seus majors avantatges destaca el fet que no s'han de cuinar, de manera que no perden la seva riquesa en vitamines o nutrients durant la preparació. Així doncs, podrem prendre'ls amb la totalitat de les seves substàncies reguladores presents.
Consells sobre els cabdells
El millor és no posar-los a remull durant massa estona, per tal d’evitar perdre les vitamines hidrosolubles. Rentant-los bé és més que suficient per al seu consum. És important també preparar i trossejar els cabdells només uns instants abans del seu consum. D’aquesta manera, s'aconsegueix evitar l'oxidació de les vitamines en contacte amb l'aire. És d'allò més recomanable usar oli d'oliva verge per amanir-los, ja que crus mantenen la totalitat de les seves propietats.
Alguns experts afirmen que tenen un efecte lleugerament sedant, el que fa que plantegem el seu consum durant el sopar.
Els cabdells són una bona alternativa a l'amanida com a primer plat, i a més, són d'allò més recomanables com a guarnició en el peix, carn a la planxa o també quan és rostida.
Seguiu-nos