Categories:

Proveïdors

Cap proveïdor

PrestaShop
Coliflor Veure sencer

Coliflor

La coliflor és una verdura pròpia de l’hivern i de la tardor. La resta de l’any s’importa de França, Bèlgica i Alemanya. La part interior, la capçada, és de color blanc i està molt atapeïda i arrodonida.

Més detalls

2,97 € / unitat

Escriviu el vostre comentari

Coliflor

Coliflor

La coliflor és una verdura pròpia de l’hivern i de la tardor. La resta de l’any s’importa de França, Bèlgica i Alemanya. La part interior, la capçada, és de color blanc i està molt atapeïda i arrodonida.

Escriviu el vostre comentari

Can Riera sap de la importància de la coliflor en tota dieta saludable i per això selecciona les millors coliflors. Aquest vegetal de la família de les cols té moltes varietats i és un vegetal propi de les estacions fredes.

Són més sensibles a l'efecte del fred que el bròquil, ja que responen malament a les baixes temperatures i tenen també problemes quan la temperatura és molt alta. La recol·lecció es realitza just en el moment en què estan fermes i dures. Les coliflors quan estan fresques es mantenen en bones condicions al voltant d'una setmana en un lloc fred i fosc.

Beneficis de la coliflor

La coliflor és bastant rica en aigua, ja que representa el 90% de la seva composició. Compta amb una baixa quantitat d'hidrats de carboni i és poc calòrica. Pel que fa a proteïnes, aquestes representen aproximadament el 2%. És una magnífica font de fibra, el que ajuda a la regulació del trànsit intestinal. Destaca també per tenir un elevat contingut en micronutrients.

La coliflor compta també amb un elevat contingut en vitamina C. Per aquest motiu, és important que el temps de cocció no superi els 15 minuts. Altrament, la vitamina C podria destruir-se. De la mateixa manera, conté vitamina B i una alta quantitat d'àcid fòlic i piridoxina.

Si parlem de minerals, en destaca el potassi. Per altra banda, la coliflor és també rica en calci, sent una de les millors fonts vegetals d'aquest mineral, al que s'afegeixen les seves quantitats importants en ferro i sofre. Aquest últim, li aporta un sabor certament particular.

Quan s’ingereixen vegetals rics en sofre es potencien els nivells de glutatió, una molècula simple amb funcions antioxidants que el nostre cos produeix de forma natural i que actua en el nostre intestí i en el sistema immune. La coliflor, tal com es veu, compta amb molts avantatges i ha d'estar present en la nostra dieta.

Saber-ne més


Carret   Recuperar una comanda

Cap producte

compra mínima de 15€ per a enviament a domicili
0,00 € Total

Compra-ho

Pagament amb targeta

Pots pagar amb Visa i Mastercard
Pagament segur
T'ho portem a casa

1. El teu mòbil t'obrirà una fitxa de nou contacte. Desa'l

2. Obre el Whatsapp i busca el contacte "Can Riera"

D'ACORD