Categories:

Proveïdors

Cap proveïdor

PrestaShop
Enciam de fulla llisa Veure sencer

Enciam de fulla llisa

Aquesta varietat és de fulla llisa, llarg, i d'un color completament verd. Les tres varietats més destacades són: El Romà, el Francesc, el Rosita i el Capri. De les tres varietats mencionades la primera és la més antiga i només està present al mercat durant la primavera, mentre que les altres estan durant l’estiu i la tardor.

Més detalls

1,05 € / unitat

Escriviu el vostre comentari

Enciam de fulla llisa

Enciam de fulla llisa

Aquesta varietat és de fulla llisa, llarg, i d'un color completament verd. Les tres varietats més destacades són: El Romà, el Francesc, el Rosita i el Capri. De les tres varietats mencionades la primera és la més antiga i només està present al mercat durant la primavera, mentre que les altres estan durant l’estiu i la tardor.

Escriviu el vostre comentari

Can Riera té per a tu aquesta varietat d'enciam on la fulla és llisa, llarga i de color totalment verd. Les tres varietats més destacades són: el Romà, el Francesc, el Rosita i el Capri. D’aquestes, la primera és la de major antiguitat i només està present a la primavera, mentre que de les altres, és possible gaudir-ne tant a l'estiu com a la tardor.

D'on prové l'enciam?

És una planta amb origen al sud d'Europa i que en l’època romana es va expandir a la resta del continent. Es consumia fa 2000 anys i es feia servir com a planta medicinal a Egipte, Roma, Pèrsia, etc. Existeixen referències escrites sobre les diferents varietats d'enciam que usaven els romans. Per altra banda, és possible trobar gravats del temps de l'antic Egipte en sepulcres del 4.500 a.C. on aquesta hortalissa ja hi és present.

En l'actualitat és consumida a tot el planeta. Compta amb gran valor nutricional per la riquesa que té en vitamina C, sals minerals d'absorció ràpida i altres elements com el ferro. L’enciam és el protagonista indiscutible de la majoria d’amanides.

L'enciam de fulla llisa

Aquesta classe d'enciam té un gust altament sucós, suau i refrescant. És la varietat d'enciam que ocupa el primer lloc en les preferències dels consumidors. Les seves grans fulles es consumeixen en general crues en les amanides, encara que també és possible consumir-les cuinades com a verdura. La millor època de l'any per al seu consum és a la primavera.

Has de saber que l’enciam de fulla llisa és magnífic en qualsevol tipus de dieta, gràcies a les seves propietats diürètiques i depuratives.

No dubtis a tastar aquesta varietat d’enciam ja que a més de gaudir del seu sabor, ajudaràs a mantenir en forma la teva salut.

Saber-ne més


Carret   Recuperar una comanda

Cap producte

compra mínima de 15€ per a enviament a domicili
0,00 € Total

Compra-ho

Pagament amb targeta

Pots pagar amb Visa i Mastercard
Pagament segur
T'ho portem a casa

1. El teu mòbil t'obrirà una fitxa de nou contacte. Desa'l

2. Obre el Whatsapp i busca el contacte "Can Riera"

D'ACORD