
- Esborrar aquest producte dels meus favorits
- Afegir aquest producte als meus favorits
- Imprimir
Escarola
D'escaroles, podem trobar diverses varietats, però la més demanada és la de fulla curta (perruqueta). Es conrea durant l’hivern i a la primavera és quan són més tendres i gustoses. És rica en potassi, àcid fòlic, ferro, calci, magnesi i antioxidants. Té continguts moderats en vitamines A i B.
Existeixen diferents varietats d’escaroles, però sens dubte, una de les més consumides és la de fulla curta, anomenada perruqueta. Es conrea a l'hivern i a la primavera que és quan és més tendra i saborosa. És rica en potassi, àcid fòlic, calci, ferro, magnesi i antioxidants. De la mateixa manera, té un elevat contingut en vitamina A i B.
Propietats de l'escarola
L'escarola és una verdura fresca, que té gran riquesa també en vitamina K. Tan sols 100 grams d'aquesta verdura contenen 200 ug de vitamina K. És un aliment baix en calories, ja que conté únicament 17 kcal / 100 g.
Beneficis de l'escarola
En comptar amb àcid fòlic o vitamina B9, és un aliment d'allò més recomanable per a ser consumit en èpoques d'embaràs o lactància. De la mateixa manera, aquesta verdura és de gran ajuda per contrarrestar els efectes secundaris d’alguns medicament que absorbeixen la vitamina B9. Igualment, l’escarola també és útil per aquelles persones que consumeixen alcohol o tabac, ja que això provoca una reducció en l’absorció d’àcid fòlic.
L’elevat contingut de l'escarola en vitamina K que esmentàvem abans, fa que prendre aquesta verdura sigui d'allò més beneficiós per a la correcta coagulació de la nostra sang. D'altra banda, és un aliment amb grans beneficis per al correcte manteniment dels nostres ossos.
Així que ja saps, si busques un aliment amb grans beneficis i propietats, l'escarola és una gran opció. Nosaltres ens encarreguem de portar-la a casa teva perquè en gaudeixis.
Seguiu-nos