Categories:

Proveïdors

Cap proveïdor

PrestaShop
Espàrrecs verds Veure sencer

Espàrrecs verds

Excepte els mesos de primavera, que és quan n’hi ha a La Rioja, Granada o el Baix Llobregat, la resta de l’any s’importen del Perú. Es presenten amb manats.

Més detalls

4,87 € / manat

Escriviu el vostre comentari

Espàrrecs verds

Espàrrecs verds

Excepte els mesos de primavera, que és quan n’hi ha a La Rioja, Granada o el Baix Llobregat, la resta de l’any s’importen del Perú. Es presenten amb manats.

Escriviu el vostre comentari

Excepte els mesos de primavera que és quan podem trobar-los a la Rioja, Granada o a Barcelona,la resta de l'any són importats des de Perú.

Els espàrrecs verds són uns vegetals força indicats per integrar-los en els menús de temporada. Es componen en un 90% d'aigua i tenen 25 kcal per cada 100 grams, sent els espàrrecs un gran aliat per als règims. L'alt contingut en fibra és de gran ajuda a l'hora de trobar l'equilibri intestinal a la vegada que els seus components diürètics afavoreixen el bon funcionament dels nostres ronyons.

Hem de saber també que els espàrrecs contenen minerals com el magnesi i el calci i vitamines B, E i C, el que fa d'ells un aliment d'allò més complet. A què espereu a tastar els espàrrecs verds que a Can Riera hem seleccionat per vosaltres?

Com els fem servir a la nostra cuina?

Des d'un punt de vista gastronòmic, els espàrrecs verds són de gran interès, ja que es poden preparar de formes molt variades: freds o calents, sols o com a acompanyament en un plat d’una altra recepta, etc. L'espàrrec verd donarà sempre un toc especial i diferent als plats que elaboris.

A l'hora de cuinar-los hi ha diversos mètodes, podent bullir-los en aigua, en paella o al forn. Aquesta última és la que més es fa servir en els països d'Amèrica mentre que a Europa preferim la primera opció.

El que cal tenir en compte és que la textura tendra de l'espàrrec és meravellosa en qualsevol preparació, sent encara millor, si aquest es consumeix fresc. Es recomana no mantenir-lo molt de temps en refrigeració, per tal que l’esparrec verd no perdi gens de sabor.

De la mateixa manera, un cop s'ha cuit, és millor poder consumir-lo de forma ràpida, ja que no és dels vegetals que millor suporti el ser reescalfat. Els espàrrecs són una bona font de nutrients i un ingredient fabulós per a les nostres receptes.

Saber-ne més


Carret   Recuperar una comanda

Cap producte

compra mínima de 15€ per a enviament a domicili
0,00 € Total

Compra-ho

Pagament amb targeta

Pots pagar amb Visa i Mastercard
Pagament segur
T'ho portem a casa

1. El teu mòbil t'obrirà una fitxa de nou contacte. Desa'l

2. Obre el Whatsapp i busca el contacte "Can Riera"

D'ACORD