Categories:

Proveïdors

Cap proveïdor

PrestaShop
Pastanagues Veure sencer

Pastanagues

La seva procedència és, segons la temporada, de La Rioja, Segòvia, o de Huelva. En la darrera procedència, cal remarcar, per la seva qualitat, les del poble de Chipiona.

Més detalls

0,19 € / unitat

Escriviu el vostre comentari

Pastanagues

Pastanagues

La seva procedència és, segons la temporada, de La Rioja, Segòvia, o de Huelva. En la darrera procedència, cal remarcar, per la seva qualitat, les del poble de Chipiona.

Escriviu el vostre comentari

Can Riera porta a casa teva les pastanagues seleccionades de més qualitat. La majoria procedeixen de la Rioja, Segòvia o Huelva. Les de Chipiona són especialment delicioses.

La pastanaga és un vegetal que té unes qualitats prou beneficioses per a la nostra salut i l'estètica. Tot això ha tingut com a conseqüència que es faci servir com a medicina i fins i tot com a bàlsam de bellesa per a molts preparats.

Els clars beneficis de la pastanaga

De gran ajuda per als malalts: els pacients que fa poc temps han estat operats o pateixen alguna mena de malaltia han de consumir pastanagues. Estem davant d'una hortalissa que té propietats mineralitzants i vitaminitzants. És d'allò més aconsellable per a les persones que se senten cansades i relaxa els nervis i l'ansietat. Estimulació de la gana: ajuda a que millori el nostre apetit i s’ha comprovat que és d'allò més beneficiosa fins i tot en els tractaments per lluitar contra la depressió quan disminueixen les ganes de menjar.

Digestiva i diürètica: amb ella es minimitzen les possibilitats de poder patir restrenyiment produït en ocasions per canvis d'estació o de costums, com per exemple, en les vacances. És també de gran ajuda per tractar els còlics abdominals i els dolors d'estómac. Col·labora en la regulació del cicle menstrual: els estudis confirmen que quan les dones prenen pastanagues es redueix la irregularitat del cicle menstrual. És també aconsellable per a les que pateixen de còlics o dolors forts, tant abans com després de la menstruació. Activació del bronzejat: aquest és un dels seus beneficis més coneguts, ja que segur que has vist en botigues que algunes cremes bronzejadores compten amb extracte de pastanaga. És una hortalissa que aporta molta quantitat de provitamina A, la qual ajuda al fet que es bronzegi la pell de forma equilibrada i reduint la probabilitat de cremades, de manera que moltes persones opten pel seu consum a l'estiu.

Saber-ne més


Carret   Recuperar una comanda

Cap producte

compra mínima de 15€ per a enviament a domicili
0,00 € Total

Compra-ho

Pagament amb targeta

Pots pagar amb Visa i Mastercard
Pagament segur
T'ho portem a casa

1. El teu mòbil t'obrirà una fitxa de nou contacte. Desa'l

2. Obre el Whatsapp i busca el contacte "Can Riera"

D'ACORD